tiistai 24. lokakuuta 2017

Näyttelypuudeli - JKL Dog Show

Toissa viikonloppuna oli Mikin toinen näyttely. Lähdettiin pyörähtämään Jyväskylän näyttelyssä lauantaina 14.10.. Miki meni pentuluokkaan (7 kk - alle 9 kk) vikaa kertaa. Näiden kehä alkoi vasta päivällä joten ei tarvinnut kovin aikaisin aamusta lähteä liikenteeseen. Oltiin kuitenkin jo ajoissa näyttelypaikalla niin Miki ehti tottumaan ympäristöön ja vähän purkamaan ylimääräistä energiaansa ennen kehäänmenoa.
Kehässä Mikillä oli tällä kertaa kaveri, oma veljensä. Veljekset pääsi myös moikkaamaan toisiansa. En tiedä muistivatko, mutta ainakin olisi ollut kiva leikkiä.

Sarantais Friend To Everyone "Miki"
Tuomari Vesa Lehtonen
"Tasapainoinen kokonaisuus. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikuu hyvällä askeleella, mutta vielä hieman löysä edestä."
KP ROP-pentu.

Velipoitsu oli myös sunnuntaina kehässä ja nappasi itselleen ROP-pentutittelin. Veljeksien tuplavoitto. Miki tullaan näkemään seuraavan kerran kehässä joulukuussa Helsingin messukeskuksessa lauantaina Pohjoismaiden Voittaja -näyttelyssä. Silloin Miki menee jo junnuluokkaan. Iso poika jo. Ei pennusta tietoakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti