sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Aurinkoterapiaa

Aurinko on ilmestynyt nyt joka päivä tuonne taivaalle ja pakkasasteet hipoo -15/-20, mutta sehän ei meidän menoa häiritse varsinkaan viikonloppuna, koska keretään ulos nauttimaan valoisuudesta ja kuvailemaan!

Perjantaina ei keretty ulos lenkkeilemään enää auringon kanssa samaan aikaan, mutta Domi temppuili sisällä ja tienasi ruokansa esiintymällä kameralle.
Jumppaamista koiran kanssa yhdessä tasapainolaudalla, koripalloilua ja muuta yhtä järkevää. Domi opiskeli hyppäämään myös liikkuvan vanteen läpi josta tulee jossain vaiheessa videota.

Lauantaina ajeltiin ensin tapikselle ajatuksena mennä kiekkoilemaan, mutta siellä oli porukkaa ja käytiin tekemässä u-käännös takaisin kotia. Puin Domille haalarin päälle, otin itselle rukkaset mukaan ja sitten kurvattiin autolla venerantaan jossa todettiin, että jäällä on paljon porukkaa ja uskaltauduttiin mekin sinne mennä pari askelta. Käveltiin jäällä sekä pururadalla hetken aikaa ja kuvasin Domia kunnes rupesikin tassuja paleltamaan ja suunnattiin takaisin autolle.
Illalla jaksoin vihdoinkin ottaa Domista seisotuskuvan. Domi 2v 7kk.

Sunnuntaina ajeltiin käymään mökillä. Tällä kertaa uskaltauduttiin jo kunnolla jäälle seikkailemaan ja saatiinkin paljon kuvia sekä videokooste reissulta. Kotia kun päästiin niin Domi sai ruokansa, leikkinyt tennispallon kanssa ja nukkunut lämpimässä peiton alla. Ja tuo Domin örkkihaalari on paras vaateostos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti