sunnuntai 5. elokuuta 2018

Tavoitteiden välikatsaus


Domin tavoitelista ei kummoinen ollut. Treenaamiset ja kisaamiset jäi, kun tulos on mikä on silmien ja sydämen osalta. Domi on uinut niin järvessä kuin uimalassa. Syksyllä jatketaan uimalassa käyntiä. Temppuprojektin video vielä tekemättä, mutta kerkeäähän sitä tässä vielä. Kun vaan ohjaaja saisi aikaiseksi. Keväällä fribailtiin kunnes helteet alkoi. Domi on nauttinut eläköitymisestään (vaikka virallisesti eläköityy vasta 1.1.2019). Pari työkeikkaakin on Domi tehnyt ja äänivideon yhteistyössä Back On Trackin kanssa. Tuttua ja hauskaa. Domi juhli myös 7v synttäreitään ja kävi silmä-/sydäntutkimuksessa. Pari hammastakin lähti tän vuoden aikana ja toivottavasti loput pysyisi suussa. Domi käy välillä yökyläilemässä vanhemmilla ja pari kertaa ollut naapurissakin hoidossa. Mikin lista oli pidempi. 

Tokoa treenattu kotona, koulutuksessa sekä syksyllä alkaa viikkotreenit. Rakennetaan alokasluokan liikkeitä.

Agilityä treenattiin tammi-helmikuu viikottain. Sitten tuli kevät ja ihmisen nenäleikkaus. Syksy tulee menemään tokon parissa (ja kaiken muun), mutta varmasti jatketaan lajia vielä jossain vaiheessa.

Näyttelytavoitekin jo täyttynyt. Keväällä oltiin Imatran pääsiäisnäyttelyssä ja toissaviikolla Mikkelissä. Tälle vuodelle vielä 4 näyttelyä suunnitelmissa. Kyllähän sitä nättiä koiraa mielellään kierrättää pitkin kyliä näytillä.

Yksinolo-ongelma suurinpiirtein selätetty. Tai ainakin voi unohtaa "-ongelma" nimikkeen. Pärjää kotona mainiosti useamman tunnin ongelmitta. Myös y k s i n ilman Domia. Tällä hetkellä siirtänyt mölyämisen treeneihin autossa, koska vire nousee ja haluaisi tekemään, mutta se ei ehkä enää edes ole yksinoloon liittyvää. Tähän voi vaan todeta, että sitä saa mitä vahvistaa ... :D

Koiraohituksiin uutta potkua kurssista joka aloitettiin heinäkuussa. Yksi parhaimpia ideoita. Ihanaa kun tarvitsee itse miettiä vaan viikko kerrallaan ja keskittyä vain ohjeisiin. Huimaa edistystä. Vielä kuitenkin riittää treenattavaa, että se treenitilanteen onnistuminen saadaan vakioksi myös tositilanteeseen ja niihin "yllättäviin" kohtauksiin jossa kierrokset nousee herkästi, kiitos terävän koiran.

Vapaana olemisessa ei ole ongelmia ollut. Edelleenkään ei ole karannut. Ikinä. Koskaan. Kertaakaan ei ole tainnut jättää käskyäkään tottelematta. Ei ole nameista riippuvainen kun ei ahnein tapaus ole muutenkaan (mutta ei ole nirsokaan. Syö kyllä kaiken mitä tarjotaan.) ja suurin palkkio on sosiaalinen palkkaus, hyväksyntä ja lupa saada tehdä jotain mitä haluaakaan juuri silloin.

Miki juhli 1v synttäreitä alkuvuodesta (tässä kuussa jo 1,5v....) sekä käytiin pentutreffeillä keväällä. Frisbeetäkin Miki treenannut ja tähtää ensi vuoden kisoihin mahdollisesti.Sanoisin, että aika erinomaisen hyvin kun tavoitteet suoritettu jo tässä vaiheessa vuotta. Kaikki muu vain plussaa ja paljon tästäkin jäi vielä mainitsematta, mutta koostepläjäys kaikesta tulee loppuvuodesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti