maanantai 14. toukokuuta 2018

Frisbeekaksikko

Kevät jo pitkällä. Kesähän kohta on jo. Tarkoittaa myös frisbeelättyjen kaivamista varastosta. On tullut käytyä kentällä heittelee noin kerran viikossa. Molempien kanssa. Domilla menee moni heitoista ohi. Täytyy alkaa heittelemään tarkemmin ja antaa Domille äänivihjeitä. Äänifrisbeekin rakennettu. Domi kuitenkin nauttii fribailusta kuten aina ennenkin, vaikka aina ei kerkeä näkemään kunnolla missä se kiekko menee. Vauhtia riittää ja kuolajojot lentää. Vähän houkuttelisi vielä kerran lähteä kisoihin. Ennen kuin se on täysin mahdotonta. Olettaen tietysti, että saadaan heitot toimimaan niin, että Domi saa suurimman osan heitoista kiinni.
Miki opettelee alkeishommia. Miki osaa kiertää selän takaa, hypätä jalan yli ja kiivetä selkään. Kiekon se osaa napata kädestä suoraan, selän takaa kiertäen ja juosta rollereiden perässä. Palautus onnistuu useimmiten oikein hienosti. Vielä mietinnässä treenaisiko kisakuntoon (pituus-/tarkkuusheitto) tälle vuodelle vai saako odottaa ensi vuoteen ja kehittyä rauhassa lajissa.

Viikon päästä lähtee molemmat koirat hoitoon, kun omistaja vaihteeksi leikkauspöydällä. Miki lähtee kasvattajalle ja Domi jää Lappeenrantaan. Sen jälkeen aloitetaan tosissaan tekemään hommia kuulokoirakoulutuksen eteen ja siinä samalla fribaillaan. Ehkäpä voisi suunnitella kesääkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti