maanantai 20. maaliskuuta 2017

Miniluukku

Asunnonesittelyä. Onhan tässä jo reilu 3kk jo oltu. Eikä suurempia muutoksia tule tapahtumaan tulevaisuudessa asunnon suhteen. Ainoastaan sänky menee vaihtoon ja, ehkä tv-tasokin jossain vaiheessa. Pikkuhiljaa...
Yksiö ja neliöitä löytyy 34. Kerrostalo ja asunto on maantasalla. Heti ulko-ovesta kun vaan kävelee suoraa niin pääseekin jo meidän ovelle. Kätevää.
Eteisnurkkaus. Ulko-ovesta (bossu kynnysmatto) kun tullaan sisälle niin oikealla puolella on ovi jonka takaa löytyy vaatekaappi/"vaatehuone" ja heti ulko-oven edessä on ovi vessaan joka onkin kätevä kura-aikaa. Ovet vaan auki ja koira voi kävellä suoraan vaan pesupaikalle. Eteisessä on laattalattia joka on myös erittäin kiva ominaisuus koirataloudessa.
Ulko-oven vasemmalta puolelta löytyykin naulakot. Isossa naulakossa takit yms. ja Domilla on omille tavaroilleen oma naulakko josta löytyy tämän hetken eniten käytetyimmät varusteet. Naulakoiden alla on tuollainen laatikko jossa on Domin kaikki vaatteet, hihnat, pannat, valjaat ja muut roinat järjestyksessä. Myös nettimodeemin paikka on laatikon päällä. Laatikon päältä löytyy myös kakkapussit.
Eteisestä päästäänkin itse asuntoon. Heti vastaan tulee Domi ja Domin oma rahi. Domin oma paikka jossa se hengailee suurimman osan päivästä kun ei mitään tehdä. Siihen paistaa kivasti aurinkokin ikkunasta joten se on mainio auringonottopaikka Domin mielestä. Vasemmalle mentäessä päästään työnurkkaukseen ja sängyn luo sekä tv-nurkkaukseen.
Sängyn alta löytyy lattiatyyny jota pitkin Domi sitten pomppii ylös ja alas, kun tuossa kohtaa ei mattoa ole. Sängyn viereen on sijoitettu konenurkkaus/työpiste. Teen työt kotoa käsin koneella joten päivässä kuluukin monta tuntia juuri tällä paikalla istuen. Ja tottakai pitää ledivaloja olla. Ledinauhaa löytyykin pöydän takaa ja lisää on tulossa. Johdot on kätevästi siistissä läjässä pöydän takana.
Olkkari-/tv-nurkkaus josta löytyykin sitten kaikki pelit ja vehkeet. Kaappi on yllättäen puolilleen täynnä koiraroinaa. Vasen puoli onkin Domin. Sieltä löytyy älypelit, hoitotarvikkeet, kaikki paperit ja lippulappuset. Sekä täytyyhän jokaisessa talossa olla se oma naapurikyttä. Domi hengaileekin sohvan käsi- tai selkänojalla ja saattaa viihtyä siinä tunnin tai parikin katsellen ihmisten menoa ulkona.
Sängyn ja tv-tason välistä löytyy Domin oma pieni nurkkaus. Bossumatto jossa kumipohja joten pysyy hyvin paikoilleen, peti, lempparileluikinäBambi, lelukori (josta Domi aina haluaa sen alimpana olevan lelun ja kohta onkin olkkari räjähtäneen näköinen kun Domi on levittänyt kaikki lelut pitkin ja poikin) ja isompi lelusäilö jossa ne muut lelut majailee. Sen päältä löytyykin tasapainotyyny.
Keittiönurkkaus. Keittiöstäkin löytyy laattalattia kuten eteisestäkin. Mitäpä muuta sitä tuosta sanomaan. Kuvissahan kaiken oleellisen näkee. Domin kuppien vieressä olevassa kaapissa on Domin palkkanamit, herkut, fitdogit, läjä kuppeja, alustoja ja kaikki ruokintaan liittyvä härpäke. Tilaan Domille nykyään 6-12kg säkin sapuskaa kerralla ja nappulat on säilössä tuossa royal canin pöntössä ja sen päällä on sitten ruokapusseja joita on saatu. Keittiötasolle jos siirrytään niin mikron vierestä löytyy Domin purnukat ja namiastia josta se saa aina keksin kun on ilmoittanut jonkun äänen. Pakastimesta löytyy 4 lokeroa joista 2 on täytetty Domin lihoilla ja luilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti