lauantai 17. syyskuuta 2016

Arkikuulumiset

Vihdoin ja viimein jos ehtisi tännekin kirjoitella Domin kuulumisia. Arki lähtenyt hyvin rullailemaan ja Domi on sopeutunut mainiosti "normaalin" koiran elämään. Kuulokoirahommia ei ole ollut yhtään kuin muutamat satunnaiset kännykän ilmoittamiset yms, mutta nyt kun arkirytmi on jo tuttua hommaa niin ensi viikolla rupean käyttämään taas tuota herätyskelloa minkä Domi sitten ilmaisee eli lisäillään kuulokoiratouhujakin arkeen.
Ja kysymys, että missä olen töissä niin Mustissa ja Mirrissä (Lappeenranta, Leiri).
Domi on kerran ollut mukana (viime viikon perjantaina) ja hengaili häkissä taukohuoneessa sekä toimi sovitusmallina, mutta muuten Domi on ollut yksinoloajat kotona ja kerran kävi mummin luona päivähoidossa. Aamulla herätään 7-7.30 välillä. Hetken istun koneella ja teen FitDog töitä sekä yhdistyshommia. Sen jälkeen Domille sapuskaa kuppiin ja syötyään lähdetään 20-40min aamulenkille. Jonka jälkeen lähdenkin jo töihin ja Domi jää kotia. Töiden jälkeen lähdetään liikkeelle ja aikaa saattaa kulua reilu parikin tuntia ihan kevyesti. Ollaan tavattu monesti koirakamuja, tehty porukkatreenejä tai käyty Domin kans vaan kahdestaan pitkällä lenkillä jossain metässä tai pelloilla.
Viime viikolla katselin koirafrisbeevideoita. Pari minuuttia sen jälkeen ostin kuukauden treenioikeuden meidän alueen "uuteen" koirahalliin ja eiliselle illalle olin varannut vuoron. Hups. Piti lopetella pikkuhiljaa frisbeekautta tältä vuodelta, mutta mites tässä näin kävikään. Melkein pari tuntia vierähti. Eka tunti näytettiin mitä frisbee on ja Domi tapasi Salama bortsun. Toinen tunti vaan hengailtiin ja tehtiin vähän kaikenlaista. Frisbeetä, tokoa ja Domi muisti vielä agikepitkin vuosien jälkeen. Heh. Voi olla, että käydään huomennakin hallilla ja tehdään sitä mitä pitikin alunperin eli harjoittelen itsekseen erilaisia uusia heittoja ja Domi voisi tehdä kokeenomaisen avon tsekkausmielessä. Ehkäpä jopa videoituna joten siitä matskua myöhemmin jos nyt hallille asti päädytään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti