perjantai 7. helmikuuta 2014

Tainnutettu bostoni

Juuri tultiin eläinlääkäristä. Domi kävi luustokuvauksissa tuossa Univetin klinikalla (ent. Tikka). Sonja kuvasi Domilta selän, lonkat ja kyynärät. Kuvausta varten annettiin rauhottava ja Domi sammuikin heti lattialle piikin saatuaan. Vähän piti piipata hädissään ennen nukahtamista. Reilu 20 minuuttia vietti tainnuksissa jonka jälkeen kuvaus olikin jo suoritettu ja sain lötköpötkö koirani syliin jolle annettiin herätyspiikki. Yhtä nopeasti oli hereillä kuin nukahtikin.
Mitä kuviin tulee niin erinomaiselta näyttää Domin kroppa. :)
Selässä ei minkäänlaista poikkemaa näkynyt, ok. Lonkat vähän siinä ja siinä ovatko A vai B mutta hyvät kumminkin. Kyynärät täysin puhtaat 0/0.

Kyynärät

 Lonkat

Selkä

Väsynyt pikku bostonilainen tuhisee tällä hetkellä tyytyväisenä omassa  pedissään peiton alla lämpimässä. Vähän jo yritti käydä jääkaapin luona josko tippuis ruokaa, mutta täytyy malttaa iltapäivään asti ainakin, että heräilee kunnolla. Tää päivä meneekin täysin Domia vahtiessa ja oleskellaan kotona eikä tehdä kummempia.



Sitten hypätään eiliseen päivään. Otettiin vähän hömppätokoilua jonka videoin ja temppuiltiin kaikenlaista tämänkin päivän edestä. Tunnari alkaa sujumaan grillitikuilla ja ruudunkin suhteen saatiin edistystä (ei videolla) kun opetin kosketusalustan uudestaan ja yhdistin sen asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti