sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Arkihöpinää

Ihan ensimmäisenä ajattelin mainita, että tein blogiarvostelut linkkaa blogisi päivityksestä, mutta se hävisi johonkin bittiavaruuteen, jes... Muutama ehti sen huomata onneksi, mutta elämä jatkuu.

Mitäs meillä ollaan puuhailtu?
Tokon suhteen treenailtu seuraamista, ruutua ja tunnaria jossa ollaankin edistytty huimasti. Ostoslistalta löytyykin oikeat tunnarikapulat sekä ruutunauha olisi edelleen aika kova sana.
Asiasta kukkaruukkuun Domi on saanut olla lähes päivittäin vapaana takapihalla, kentällä, metsässä, jäällä ja vähän joka puolella.
Opeteltu uusia temppuja. Nukuttu. Lenkkeilty ja vähän kaikenlaista pientä aktivointia.
Ensi viikolla Domi tainnutetaan ja olisi luustokuvaus joten ens perjantai menee tässä kotona. Kuvataan selkä, lonkat ja kyynärät. Jos (ja kun) todetaan terveeksi niin kuulokoirakoulutus pääsee starttaamaan käyntiin (kuulokoiraviikonloppu on Tampereella). Jossain vaiheessa tän vuoden aikana käydään vielä silmä- ja polvitutkimuksissa.
Domi on voittanut pelkonsa ja uskaltaa jo juosta kelkan eellä ja se jopa innostui eilen vetämään. Sain mallailtua rukkan pehmovaljaat niin ettei purista mistään ja sopiikin todella hyvin vaikka Domilla on takki päällä. Käytiin tänään myös jäällä taas heittelemässä kiekkoa ja Domi antoi muiden jäällä liikkujien olla rauhassa eikä karannut kenenkään luokse, wuhuu!!!
Kunhan helmikuusta selvitään niin olen astetta viisaampi ja tiedän voinko ruveta suunnittelemaan tokokokeita keväälle ja kesälle, paitsi se onnistuu omasta sairaslomasta huolimatta, koska sain kennelliitolta vastauksen ja on mahdollista hakea poikkeuslupaa kaksoiskäskytykseen. Frisbeekisat Ruotsissa houkuttelisi myös (Suomen kisat vähintään tullaa kisaamaan).

Jos ensi viikolla saisi aikaiseksi tänne kirjoiteltua Domin motivoinnista (mitä keinoja käytän Domin motivoimiseen ja listaillaan Domin TOP lelut sekä herkut) ynnä muuta pohdiskelua.
Lisäilin tuonne välilehtiin osion "kulut 2014" johon listaan kaikki Domiin menevän rahan tältä vuodelta. En tiedä haluanko lopputulosta edes nähdä. Kalenteria on myös täytelty ja vähän siivoiltu jokaista sivua.

Tähän loppuun pläjäys kuvia ja videoita viikon ajalta.

3 kommenttia:

  1. Ihana blogi!
    Voisitko käydä katsomassa tämän blogin joka tarvitsee kipeästi lukijoita?
    http://pikkurekku.blogspot.fi/
    Kiitos

    VastaaPoista
  2. Moi! Lueskelin vanhoja postauksia ja käsitin että teillä oli joskus jotain ongelmaa luoksetulon/karkailun kanssa? Voisitko kirjottaa postauksen, miten lähdit asiaa korjaamaan ja miten oot päässy tollaseen mulle täysin utopistiseen ja kaukaiseen tilanteeseen, jossa koira voi olla muiden ihmisten lähettyvillä vapaana karkaamatta niiden luokse... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia postausehdotuksesta! Toiveesi toteutuu varmaankin lähiaikoina jossakin muodossa. :) Meillähän on Domin kanssa vielä luoksetuloprojekti kesken, mutta kyllä siitä voi jotain päivitellä.

      Poista