lauantai 21. syyskuuta 2013

Valmistautuminen tokokokeeseen osa 2

Vk 38
Maanantaina oli jäävien liikkeiden vuoro, koska edellinen sunnuntai lusmuiltiin. Ensin vahvistettiin seisomisen napakkuutta ihan vain peruuttelemalla ja heitin namin aina taakse kun sanoin "seis". Johan tuo mustavalkoinen karvaotus muisti miten se liike pitääkin suorittaa. Napakasti ja tyylikkäästi eikä lahnaillen. Viimeisenä toistona otettiin seisominen seuruusta ja ihan kympin arvoiselta suoritukselta näytti seuraamisia myöten, jee!
Sitten päästiin maahanmenon kimppuun joka ei todellakaan Domille ole ongelma, koska maahanmenoa ja siellä pysymistä ollaan edelliset kuukaudet harjoiteltu ahkeraan. Maahanmenoa tehtiinkin vain pari toistoa ja sitten kokeenomainen, kunnossa näyttää liike olevan ja sitä tuskin tarvitsee enempää hinkata ennen koetta. Namitustuokio (treenaaminen) päättyi leikkihetkeen.
Tiistaina hinkattiin taas liikkeestä seisomista. Tällä kertaa keskittyen siihen ettei ne tassut liikahda senttiäkään kun palaan viereen eikä pylly laskeudu ennen käskyä. Hyvin Domi siitäkin suoriutui.
Keskiviikonna vuorossa oli hyppy sekä luoksetulo. Ensin otettiin muutamat luoksetulos lelupalkalla ja siitä kokeenomainen siirtyminen hypylle, koska hypyn kanssa harjoiteltiin ainoastaan sitä ettei sinne karata eikä sitä hypätä ennen käskyä. Toki sen nollaaminen ei niin iso virhe ole jos muut liikeet sujuu.
Torstaina vuorossa oli ensimmäisenä kokeenomainen siirtyminen hyppyesteelle ja siitä (vapaana) seuraamiseen. Namipalkalla mentiin, koska hypyn suhteen Domin ei tarvitse kiihtyä yhtään enempää ja seuruussa se rupeaa edistämään jos lelulla palkkaa takapihalla. Illalla käytiin lenkin ohella hiekkakentällä leikkimässä narulelulla ja otettiin kokeenomainen siirtyminen seuraamisen.
Perjantaina vietettiin vapaapäivä tekemättä mitään tokoon liittyvää.
Nyt viikonloppuna katotaan mitä tehdään. Varmaan jotain pientä.

Ensi viikolla ei pahemmin enää muuta tehdä kuin 1-2 paikkista eri häiriössä ja yleistä hallintaa.
Kuvan on ottanut ©Jenni
Moni varmasti odottaa taas näkevänsä videon meidän koesuorituksesta ja yritän sen jollakin tavalla saada järjestettyä!

1 kommentti: