lauantai 28. syyskuuta 2013

Tää on voittajille, niille jotka antaa kaiken

Herätys kello 9.30. Hetken aikaa ehdin olla rennosti kotona kunnes 11 aikoihin lähdettiin polkemaan hallille. Ilmoittauduttiin ja numerona oli 7.  Meillä oli tunti aikaa siinä hengailla ja puuhastella omia juttuja. Domi oli todella hyvin hallinnassa ja kontaktissa heti kun laitoin tokopannan kaulaan ja jo siinä vaiheessa aloin oikeasti uskomaan, että tästä tulee vielä jotain. ALO-luokan alkamisaika kun alkoi lähestyä niin Domi rupesi jo hiukan menemään ylikierroksille siitä odottamisesta, mutta vähän nakkeja ja juustonaksuja naamaan niin johan rauhoittui taas sen verran, että malttoi ottaa kontaktia. Koirakkoja oli 12 ALOssa. Paikkamakuu tehtiin kahdessa ryhmässä ja myö oltiin siinä jälkimmäisessä niin kuin Foxikin. Ihme kyllä Domia ei voinut vähempää kiinnostaa muut koirat. Tuomariakaan ei tarvinnut hirveesti pusuttella kun kehään mentiin. Meinasi lähipäivinä iskeä paniikki että kenet saan kuvaamaan, mutta Emma onneksi pääsi paikalle ja kuvasi meidän suorituksen. Kiitoksia siis tätäkin kautta Emma kuvaamisesta! :)
Liikkuri otti hyvin huomioon kuuloni sekä muistin tsempata koiraa liikkeiden välissä ja muistin ettei liikkurille heti tarvi vastata "valmis" jos tuntuu että koira haaveilee jostain ihan muusta.

Luoksepäästävyys 10 (Ei muuten noussut moikkaamaan!)

Paikkamakuu 10 Tittidii. Domi sai reunapaikan eikä foxi ollut vieressä. Kolme koiraa lähti, Domi PYSYI! Se pysyi pysyi ja pysyi! Vähän piti täristä kylmyydestä mutta väliäkö sillä koska saatiin kymppi.

Seuraaminen kytkettynä 8 Ihme haahuilua tai no onko se niin ihme kun seuraamista pitäisi enemmän harjoitella häiriössä.

Seuraaminen taluttimetta 8.5 Sama homma kuin edellisessä, mutta nyt muistin sanoa koiralle käskyt selkeämmin

Liikkeestä maahanmeno 10 Seuraaminen ehkä omaan mieleen liian väljä, mutta muuten ihan napakka

Luoksetulo 10 Täysillä eteenpäin niin kuin viimeeksi

Liikkeestä seisominen 9 Tehtiin se hypyn ohi...Arvata saattaa miten siinä käy koiran kanssa joka rakastaa hyppyä. Lähti hyppyä kohti, mutta liikkurin "käsky"  tuli juuri sopivaan aikaan ja kerkesin sanoa domille seis, koira stoppasi.

Estehyppy 10 Hieno

Kokonaisvaikutus 10 Hienoa työskentelyä Domilta. :)

Pisteet 188/200
Sijoitus 1/12
Tulos ALO1 KP

Ilme oli varmasti mielenkiintoinen kun kuulin kuinka korkeat pistemäärät saatiin. Uskoin ykköstulokseen, mutta en tosiaankaan noin hyviin pisteisiin. Mahtava Domi!
Olen söpö pieni bostoninärrieri joka odottaa omaa vuoroaansa

Palkintoposetus. Possulelu <3 Domi varmasti sekoaa kunhan annan sen sille tuhottavaksi.

13 kommenttia:

  1. Mahtavaa, loistavaa, hienoa! Huippupisteet, onnea :)

    VastaaPoista
  2. Jei, mieletöntä! Hyvä, te!

    VastaaPoista
  3. Jee, paljon onnea! :-) Hieno suoritus!

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia! :) Huippupisteet tosiaan. Ensi kesänä käydään metsästämässä TK1 ja siitä sitten kuonot kohti ylempiä luokkia. :)

    VastaaPoista
  5. Paljon onnea hienosta suorituksesta! :)
    Mukavan oloinen blogi, hyvän kokoisia kuvia ja mahtava tuo banneri. :)
    http://sorsamonsteri.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :)
      Kiitoksia myös mielipiteestä blogia kohtaan ja siitä, että liityit blogimme lukijaksi! Käyn vilkaisemassa tuon sinun blogisi jossain vaiheessa. :)

      Poista
  6. Mahtava tulos! Onnittelut :) Tulee aina hyvä fiilis, kun joku saavuttaa noin hienoja tuloksia ns. epätavallisemman tokorodun kanssa. Viimeksi pääsin ihailemaan bullterrieriä, joka voitti ylivoimaisesti alokasluokan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :)
      Tarkoitus olisikin näyttää, että muillakin rotuisilla voi harrastaa melkeimpä mitä tahansa, mihin asti tahansa kunhan on joku joka jaksaa koiraa opettaa ja koiralla halua tehdä.

      Poista
  7. Hei mistä tuo kivan yksinkertainen panta on hommattu? Meillä tahdotaan agilityyn samanlainen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Panta on Trimpetin (http://www.trimpet.net/) käsialaa, mutta uskon että kuka tahansa joka pantoja tekee käsityönä niin osaa tuollaisen väsätä! Esimerkkinä vaikka PopDog (http://www.popdog.suntuubi.com/?cat=1) josta löytyy kivoja kangaskuosejakin pantoihin.

      On kyllä tosi kätevä panta harrastuksiin ja varmasti joskus tulevaisuudessa meilläkin agikäytössä. :)

      Poista
  8. Jostain eksyin tänne blogiin :) Ihana bostoni sinulla, mä liputan aina niiden koirarotujen puolesta joita harvemmin tokokokeissa näkyy ;) Hurjan paljon onnea ykköstuloksesta ja tsemit jatkoon!

    VastaaPoista
  9. Onnea hurjasti! Onneksi en ole ainoa, jonka tavoitteena on näyttää, että muunkin rotuisilla kuin "perinteisillä harrastuskoirilla" voi harrastaa ja menestyä. Nykyisen lapinkoiran kanssa tämä ei ehkä toteudu, mutta mun haaveena on tokoileva saluki.

    VastaaPoista
  10. Onnea hienosta menestyksestä meiltäkin! Kukkia ja nakkeja sen kunniaksi! :D

    VastaaPoista