maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ostoksia

 Anonyymit----------------------------------------->
Tuli taas tänään tuhlattua rahaa koiran tarvikkeisiin, mutta kaikki onneksi tarpeellista ja semmoista mitä pitikin. (Vanhoja tavaroita on myyty pois joten ei meillä tota roinaa hirveesti ole ;) )
Kiekoille tietenkin oma laukku jossa niitä on hyvä säilyttää ja kuljettaa mukana treeneissä ja leirillä. Juomapullolle on kanssa oma säilytyspaikka.

Domi sai vähän täydennystä pantakokoelmaansa kun oon myynyt vanhoja pois ja hurtta pannat rupesi hajoamaan käsiin (toinen on takapihapantana) joten siirryttiin nahkapantoihin. Tänään mukaan tarttui kaksi ylimmäistä pantaa. Hienostelupanta ja hurtan nahkapanta poistomyynnistä. :) Valkoinen on ostettu messarista.

Vähän piti koiran ruokaakin saada eli kokeiluun lähti viimeinen nappula eläinkaupasta mitä Domi ei ole vielä kokeillut eli Canagan - kana. Plaque Offia hampaiden puhdistukseen, luutikkuja ajanvietteeseen ja pedigreen hammastikkuja (Domi ei näihin reagoi). Pakkasessa odottaisi myös viisi lihapötköä jotka pitäisi laittaa annospusseihin. Näillä näkymin ruokaa riittää pari kuukautta. 
Mukaan tarttui myös yksi possu lelu ja narulelun sai kaupanpäälliseksi eräästä kaupasta. Merkkitötsiä lasten leluosastolta. ;) Päästään tekemään ruutua kunhan vielä saan hankittua ruutunauhan. Kapulakin olisi kiva juttu. Viimeisenä matolääkitys joten siitäkään ei tarvitse enää huolehtia.
Sellaista tällä kertaa ja voi olla, että seuraava tarina tuleekin meidän tokokokeesta eli parin viikon päästä. Tällä viikolla ketjutellaan liikkeitä ja treenataan palkkaamattomuutta. Ensi viikko vahvistetaan paikkiksen varmuutta ja hallintaa liikkeestä siirtymisestä toiseen. Sitten koittaakin jo koe. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti