tiistai 9. huhtikuuta 2013

Lentävä Bostonilainen

                               Anonyymit hoi!!! ------------------------------------------------------------>

Nyt on kyllä tiheä päivittelyvauhti, mutta ehkä voimme syyttää siitä kevättä kun meidänkin tekemiset lisääntyy ja saadaan arkipäiviin vaihtelua eri liikuntamuodoilla yms. Ja miten mahtavaa, kun blogilla on jo 10 jäsentä joita jaksaa meidän jutut kiinnostaa + tietysti muutamat sadat (tuhannet?) anonyymit jotka käyvät lukemassa Domin seikkailuja. Kiitos siis siitä! :)

Ja sitten aiheeseen...                                Kuva josta tämä sai otsikkonsa

Suunnitelmiin tulikin siis muutos kun saatiin mahdollisuus lähteä käymään jäällä kera kiekon. Sinnehän sitä sitten mentiin ja aikaa vierähti suunnilleen puolisentuntia. Domi se olisi vain jaksanut, jaksanut ja jaksanut hakea kiekkoa aina uudestaan ja uudestaan. Ei olisi varmaan kyllästynyt ikinä, mutta kivahan se on jos tykkää ja vapaana kiva pitää kun luoksetulo toimii ihan kivasti nakkien voimalla. Kiitokseksi Domi sai tassuun pienen haavan, mutta eipä sitä enää missää näy. Pieni naarmu.


Eilen satoi lunta, mutta lumi tuli ja lumi meni joten tänään kaivettiin pyörä varastosta. Joka tietty tarkoittaa sitä, että korkkasimme pyöräilykauden, jee!!! Lenkkiin valmistauduttiin hieromalla tassut voiteella ja sitten mentiin. Domi muisti todella hyvin käskyt 5kk tauon jälkeen ja ihan kuin se olisi vähän jopa kehittynyt tuossa asiassa tauon aikana, kun kuunteli ja reagoi herkemmin pyörän liikkeisiin (milloin käännytään mihinkin suuntaa ja milloin hidastetaan/vauhti kovenee). Käytiin ihan vain ravilenkille toisin sanottuna siis "kävelyvauhtia". Kun tarkoitus oli vain muistella, että mitenkä homma toimii enkä usko, että Domin tassut tykkää hyvää kun tiet vielä niin täynnä hiekkaa ja vähän jäätä, vaikka Domi saikin melko paljon juosta jo nurmikkoalueella jossa vähän pehmeempää.

Sitten aiheeseen kolme eli kalenteri näyttää tällä hetkellä tältä (tummennetut ovat varmoja juttuja paitsi tokokokeen ilmoittautuminen on huomenna) :
01.05.-13 Toko ALO, Lpr
09.05.-13 PK-maastolajien tutustumispäivä (jälki), Haukkulaakso -> Lpr
28.6.-30.6.-13 Frisbeeleiri, Kitee
25.07.-13 Toko ALO, Lpr
28.09.-13 Toko ALO, Lpr
07.09.-13 BH-koe
Kesällä jos järkätään jotain tokoleiriä yms. vastaavaa niin sinnekkin varmaan tunkeudutaan mukaan jos mahdollista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti