maanantai 14. marraskuuta 2016

Domin kokkinurkkaus; Sydänherkut

Tällä kertaa jotain yksinkertaista. Väsäsin ensimmäistä kertaa broilerin sydämestä nameja Domille.

Tarvikkeet:
* Broilerinsydän, kokonainen
Helpoin ja nopein naminvalmistus tähän mennessä. Ei muuta kuin pötkön sulatus kuumassa vedessä ja sen jälkeen pötkön sisältö kiehuvaan veteen jossa sydämet sai porista noin 15min. Kiehumisen jälkeen pistin sydämet pellille ja pilkoin pienemmiksi paloiksi. Lopulta uuniin puoleksi tunniksi kuivumaan ja tadaa herkulliset namit oli valmiina. Yllätyin miten vähärasvasia nuo todellisuudessa oli ja tekeminen ei ollut yhtään sotkuista. Hajukin ihan tavallisen lihan tuoksu joten näitä nameja kehtaa tehdä useamminkin. Valmiit palaset kun vaan pussittaa valmiisiin annospusseihin ja viskaa pakkaseen niin sieltä vaan sitten aina nappaa yhden pussin treeneihin tai lenkille mukaan. Eikä sotke yhtään käsiä tai tunnu rasvasilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti