maanantai 14. huhtikuuta 2014

Domi testaa: Training Stick Planet Pet, kana



Tuli tehtyä viime viikolla Petenkoiratarvikkeelle tilaus ja kokeiluun lähti pari training stick putkiloa joita itse kutsun dödöherkuiksi.

"Training Stick Planet Pet on erittäin maistuva nuoltava herkku,
 jonka avulla palkitseminen tapahtuu nopeasti, 
tuote on myös helppo ja siisti käyttää."

Planet Pet training stick on nuoltava roll-on herkku koirille. Palkitseminen tapahtuu nopeasti eikä likaa taskuja eli varmasti tulee meillä käyttöön esim. metsässä luoksetulotreeneissä ja kaupungissa kun kuulokoiraillaan. Ei tarvitse sotkea omia käsiä nameihin eikä taskut likaannu. Makuvaihtoehtoina on nauta ja kana. Domille otin 2x kanan makuista testiin.

Ekana Domi ihmetteli, että mitäs tän kanssa pitäisi tehdä. Tuoksuu hyvälle, mutta mistäs sitä herkkua tulee? Ei mennyt kauaakaan kun tajusi idean ja rupesi nuolemaan innoissaan herkkumönjää itselleensä. Kaikki koirat ei kuulemma jaksa ymmärtää tätä herkkua kun pitäisi lipoa kielellä, että saa jotain. Domille ei onneksi tuottanut ongelmaa ja tästä taisi tulla meidän yksi parhaimmista herkuista tällä hetkellä. Helppo ja kätevä varmasti kuljettaa myös matkoilla mukana ja yksi dödöputkilo lähteekin ensi viikolla matkaan mukaan Kokkolaan (Kokkolasta tulee myöhemmin tekstiä). Ei tarvitse kuluttaa aikaa namien pilkkomiseen ja etsiä muovipussia.

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Herkut nähdessään Domi rupesi tökkimään niitä ja vierittämään pitkin lattioita jonka jälkeen olisi pitänyt saada korkki auki keinolla millä hyvänsä. :D

Mitäs tämä on?! -Domi

Tein myös pikatestin miten toimii seuraamisen imuttamiseen ja voi että. <3 Ihan super kiva ja helppo palkkaustapa tokossakin! Näitä täytyy ostella lisää kunhan Domi saa syötyä nämä ekat.
Domi näyttää mallia miten sitä pitää lipoa kielellä
Nam nam! -Domi
Dödöherkkujen lisäksi Domi sai kangashäkin matkoille, kun tuo metallihäkki on melko raskas. Sekä kuppiteline kera ruoka- ja vesikupin.

1 kommentti:

  1. Heippis! Meilläkin on todettu nämä dödöherkut oikein hyviksi palkkaussysteemeiksi. Ainakin Cittareista saa myös Hau-Hau:n valmistamia moisia ja ainakin meidän höntin mieleen ne ovat enemmän. Halvempiakin ovat..

    VastaaPoista