lauantai 21. joulukuuta 2013

Ostoksia ja lomailua

Ensin selittelyt siitä, että joulun jälkeen tulee vasta frisbeenäytöksestä tarinaa sekä kuvia kunhan saan ne Miikkalta ja Jonilta. Pieni videopätkä tulossa myös kiekkoilusta, mutta kun lupasin teille kuulumisia heti messarin jälkeen niin ajattelin tähän esitellä ostokset erikseen ja loppuun vähän arkielämää.

Nameja tuli kyllä niin paljon tungettua reppuun, että ei tarvitse ennen ensi vuotta käydä kaupassa. Treeninameja joka lähtöön. Friskies sapuskaa, lihatikku, luunameja, lasipurkki täynnä kaikenlaisia nameja... FitDogin jauhepussin sain frisbeekoirien yhdistykseltä pikkujouluissa sen ansiosta, että olen saanut lajin pyörimään myös Lappeenrannassa.

Berran kojulta tuli löydettyä hieno pipo itselleni jossa lukee "kouluta ite paremmin". Moni vaan kommentoi ettei tuo kuulemma meihin sovi, koska paremmin koulutettua koiraa ei voisi olla. Uskallan vähän epäillä ja frisbeenäytöksen perusteella ainakin on vielä parannettavaa häiriön sietämisessä. :D Siitä sitten joulun jälkeen lisää...
Metsästin Domille myös uutta talvitakkia. Vähän ohuempaa kuin mikä oli ennestään ja silti vähän paksumpi kuin pelkkä sadetakki. Sattumalta löydettiin berran korista jossa oli mallikappaleita niin Domille just eikä melkein täydellinen takki!

Löysin myös Hurtan outletin jossa nahkatuotteet alennuksessa. Sieltä tuli otettua mukaan tuommoinen erittäin kivan tuntuinen nahkahihna Domille jossa bgb-lukko!

Pussista joka saatiin esiintymisen jälkeen löytyi pehmonalle, nameja, treenikalenteri ja muuta pikkusälää.

Valopantakojusta tarttui mukaan Domille uusi sininen valopanta. Ja tuommoinen vihreä joka oikeasti kai kuuluisi ihmisten ranteisiin, mutta mahtuu hyvin Domin kaulaan.

Sitten tähän päivään. Domi on ollut viikon vähäisellä aktivoinnilla ja meinaa pomppia seinälle. Tänään alkoi virallisesti joululoma joten sen kunniaksi käytiin pitkällä (2h) metsälenkillä kameran kanssa ja uhrataan muutenkin lomalla aikaa ulkoiluun ja yhdessä tekemiseen. Toko ja frisbeetreenien pariin palataan ensi vuonna. Lunta ei pahemmin ollut paitsi pellolla ja hiihtoladulla jäätä. Paljon lisää kuvia löydätte osoitteesta http://domibostoni.kuvat.fi/kuvat/Oma+koira/Domino/2013/Joulukuu/Joululoma/
Tuon koiran lihaskunto <3

3 kommenttia:

  1. Ei vitsit miten upeita kuvia, ja aivan mahtavat lihakset Domilla, vau! :)

    VastaaPoista
  2. Onko toi sadetakki hurtan? Hienoja kuvia ja hyviä ostoksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myöhäinen vastaus... Kuten tekstistä käy ilmi niin takki on Berralta ostettu eli ihan berra-merkkinen takki jonka löysin messarista sattumalta. :)

      Poista