perjantai 1. marraskuuta 2013

Frisbeeryhmän aloittelua

Oon jo pidemmän aikaan suunnitellut Lappeenrantaa omaa frisbeeryhmää. Ongelmaksi muodostui treenipaikka, sitten tuli lokakuu ja sateet = ei voi nurmikentälläkään olla ja se siitä. Kunnes sain viestin koskien hallin vuokraamista ja saatiin irtovuoroja nyt marraskuulle!!! Äkkiä porukka kasaan sähköpostin ja facebookin välityksellä ja tänään oli koko historian ensimmäinen koirafrisbeetunti Lappeessa ja minä kouluttajana. Domi toimi avustajana.
Hallivuoro alkoi klo 20 ja odottelin siinä noin 10 minuutin ajan porukkaa ilmestyvän. Paikalle ilmestyi tänään 7 koirakkoa minun ja Domin lisäksi. Rotulista näytti tältä; tolleri, labbis, espanjanvesikoira, 2x mitteli, pinseri, bortsu.

Ensimmäisenä pidin pienen esittelyn itsestäni. Kerroin meidän frisbeetaustasta, mitä kiekkoiluun kuuluu ja vähän käytiin läpi perusasioita. Domi esitteli muutaman tempun jonka jälkeen haettiin koirat halliin. Yllätykseksi jokainen koira innostui hommasta. Tänään keskityttiin pelkästään koirien innostamiseen ja siihen, että frisbee on hauska juttu. Seuraavilla kerroilla perehdytään enemmän jo siihen miten kiekkoa heitetään ja opetetaan koiralle oikeaa koppitekniikkaa. Hauskaa oli ja moni tuntui innostuvan lajista. Toivottavasti suosio jatkaa kasvuaansa ja saadaan tännekkin ikioma treenipoppoo. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti