keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Domin aktivointipäiväkirja osa 2/2

Unohdin mainita, että la-su yönä vietettiin Domin kanssa leffailtaa.


 Saatiin myös bossuterveisiä

Maanantai (25.11.) aloitettiin heräämällä klo 7.10. Domi pikapisulle ulos ja nappulat erittäin tylsästi kuppiin. Menin kouluun pariksi tuntii ja sitten olikin 3h hyppytunti joten tulin käymään kotona (Domin mielestä olin ollut ikuisuuden pois...) ja koska aikaa oli kiitettävästi niin käytiin reippaalla tunnin lenkillä kävelemässä. Lenkkituokion jälkeen olikin hyvä siirtyä frisbeen pariin kun pahimmat energiat oli jo purettu. Keskityttiin vaultsitemppuihin ja harjoittelin erilaisia heittotekniikoita. Vielä kun saisin ketjutettua ne liikkeet yhteen jolloin meillä olisi esitys kasassa. Pikkuhiljaa. Musiikki on ainakin jo valmiina joten siitä ei ainakaan meidän esiintyminen jää kiinni. Lenkkeilyn ja treenien jälkeen onkin hyvä palata takaisin kouluun vielä pariksi tunniksi istumaan tietokoneelle.
Koulun jälkeen Domi oli taas niin iloinen, että ihan kun ei oltais aikaisemmin nähty samana päivänä. Suunnattiin mummille kyläilemään ja siellä Domi saikin riehua parin tunnin ajan. Kotona pidettiin vielä pienet frisbeetreenit (väsyneet treenit...). Tämän kaiken jälkeen Domi sai rauhoittua nukkumaan ennen iltalenkille menoa. Iltalenkin (45min) jälkeen on hyvä jatkaa unia ja nukkua seuraavaan päivään asti.


Tiistai aloitettiin taas aikaisella herätyksellä. Tällä kertaa klo 6 aikoihin... Pitäisköhän opetella aamulenkkeilyyn vielä kaiken muun aktivoinnin lisäksi? Ehkä ei tai muuten jäisi yöunet nukkumatta, kun muutenkin saa heräillä tarpeeksi aikaisin. Koulun jälkeen menin Domin kanssa keskustaan.

Mitä kaupungissa tehtiin?
  • Käytiin eläinkaupasta ostamassa pari namipussia ja ohikulkijat pysähtyi rapsuttelemaan Domia (ei pomppinut!!!)
  • Domi suoritti paikkamakuun eläinkaupan edessä (ostoskeskuksen sisällä)
  • Domi suoritti hienon luoksetulon samaisessa paikassa
  • Mentiin liukuportaat ylös (se on hauskan jännittävää Domin mielestä, hyvällä tavalla)
  • Käveltiin toiseen ostoskeskukseen (koirakylttiä ei missään näy)
  • Hengailtiin Saimaannorppapatsaan lähettyvillä (keskusta) ja Domi viihdytti ihmisiä tempuillaansa, teki tolpan kiertoa, tokoili elämänsä parhaimmat seuruun, paikkiksen ja niin edelleen.
  • Harjoiteltiin temppuja jotka kuuluu meidän frisbeenäytökseen.
  • Päästin hihnasta irti ja Domi sai kulkea "vapaana". Keskellä ihmisvilinää ja autoja suhahteli ohi. Se on edelleen hengissä. ;)
  • Rapsuttajia ja ihailijoita riitti. Täytyy kesällä mennä sinne jonkun kupin kanssa esiintymään jos vaikka irtoaisi muutama kolikko taskuun. ;)
  • Domi oli valokuvamallina yleisölle, poseerasi joulukuusen luona ja portailla.
  • Domi oli niin nätisti kontaktissa, että annoin moikata toista koirakaveria hihnassa.
  • Muuta huomioitavaa; Domi ei ole ikinä ennen ollut noin täydellisessä hallinnassa!! Siitä tullee vielä hieno kuulokoira kun aivot toimii.


Tunti saatiin kulutettua tuolla jännällä seikkailulla jonka jälkeen suunnattiin mummin luokse kyläilemään josta kotia syömään ja nukkumaan. Illalla iltalenkille (1h) ja yön jälkeen päivä uusi...

Keskiviikko. Vapaapäivä. Lusmuilua. Ulkona on märkää ja kurjaa. Kävin suorittamassa autokoulun simulaattorin ja Domi hengaili kotona. Kotonakaan ei ihmeitä tapahtunut kun tulin takaisin. Leikkimistä, tokoilua (seuraamista juoksuvauhdissa) ja pieni 20 min lenkki kun ulkona on niin liukasta ettei pystyssä psysy. Illalla pienet frisbeetreenit ilman kiekkoja  ja kiekkojen kanssa. Saatiin esitys kasaan. Joulukalenterin väsäämistä (joka löytyy välilehdistä jo!) ja blogin ulkoasun muokkailua.

Torstaina loppuu liikuntapäiväkirja, mutta en usko huomenna tapahtuvan ihmeitä. Aloitan työharjoittelun joten Domi hengailee päivät kotona ja illalla lenkkeillään, tokoillaan, leikitään, temppuillaan, syödään ja kaikkea muuta mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti