tiistai 19. marraskuuta 2013

Domista tuli UNIVETin asiakas


Eilen piipahdettiin tosiaan Univet eläinklinikka Tikka  nimisessä paikassa näyttämässä Domin valeraskaustissejä ja tassuja Dompen vakiolääkärille. Tassuista löytyi hiivatulehdus (yllätys...) ja maidontuotanto on nyt mitä on. Ell. epäilee tassutulehduksen johtuvan kanasta ja se okin ainut liha josta Domi ei ole luopunut missään vaiheessa ja oireet on jatkuvat. Eli aika köyhät eväät on Domilla tällä hetkellä, ainoastaan poroa ja allergianappuja. Jos ei toimi niin sitten täytyy miettiä allergiatestejä ja pitää selvitellä löytyykö syy jostain ulkomaailmasta mihin ei voi edes vaikuttaa muuten kuin antibioottivoiteilla.

Sieltä lähdettiin pois antibioottivoiteen, allergiashampoon ja puhdistusaineen kera pois. Vakuutusyhtiö oli siihen mennnessä jo kiinni joten tänään vasta käytiin maksamassa tuo lysti. Ei se kovin kallista touhua ollut siihen nähden mitä olin ajatellut. Tikka on kumminkin Lappeenrannan kalleimpia paikkoja, mutta minkäs teet kun eläinlääkäri siirtyi sinne töihin eikä toiseen vaihdeta. :)
Täytyy muistaa kuivata tassut todella hyvin aina ulkoilun jälkeen jonka jälkeen tassujen puhdistus aineella ja sitten voiteen laittaminen (2xpäivässä). Shampoolla pesu 1-2krt viikossa (tassut, nivuset). Ellei rupea tehoamaan niin takaisin lääkäriin ja testeihin.


Domi lähtee aina piiloon kun edes menen lähelle hoitolaatikkoa (joka löytyy hyllystä), mutta ihan hyvin se aina tyytyy kohtaloonsa kun tietää, että tassuhoidon jälkeen tulee ruokaa tai leikkimistä.


maitoa tursuaa
Eilen sitten kun olin laittamassa voidetta tassuun niin huomasin sillä jonkun patin takapäässä, semmonen pieni kova... Käytiin se sitten näyttämässä tänään aamulla eläinlääkärissä kun maksettiin eilinen lasku. Tuomioksi tuli tarkkailu ja siihenkin voiteen laittaminen. Ellei parane viikon sisälle niin täytyy katsoa asiaa uudelleen. Pönttö (=kauluri) on myös hyvä pitää välillä päässä ettei se pääse nuolemaan sitä takapäätä ja ettei tulehtuisi yhtään enempään.
Domin mielestä lääkärissä oli tosi kivaa!! Paljon ihmisiä joita pusutella. Kehujakin tuli hienosta turkista ja lihaskunnosta.
Sellaista meille tällä kertaa. Kohti ääretöntä ja sen yli! ;)

Ja vielä tätäkin kautta onnittelut Jekulle ja Terhille kuulokoiratittelistä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti