torstai 7. marraskuuta 2013

Kung fu fighting!

Siinäpä teille tämän päivän fribatreeneistä vähän materiaalia. Kävin tänään hakemassa postista Powergripin paketin joka sisälsi 4x CS pup kiekkoja ja yhden punaisen Jawz pup kiekon. Tänään testattiin Jawz kiekkoja käytännössä (kestävät hiukan paremmin termiitin purentaa treeneissä. Messariin on hyvä säästää CS ja heron pup kiekot) ja katselin vähän miltä temput sujuu sekä näyttää tässä vaiheessa. Pitäisi ruveta ketjutamaan liikkeitä toisiinsa ja yhdistää se musiikkiin. Helppoahan sen pitäisi olla. Vai onko? Eiköhän tästäkin esityksestä tule ihan hyvä.

Mitkä on meidän viikonlopun suunnitelmat? Huomenna startataan auto heti aamusta ja käydään moikkaamassa colliekamuja joita ei ollakkaan lokakuun ensimmäisen viikon jälkeen nähty ollenkaan. Domi saa siellä riehua pahimmat energiat 1-2h ajan jonka jälkeen suuntaamme kuonot kohti Savonlinnaa. Sinne lähdetään lasten- ja nuortenohjaajaksi kuuloliiton viikonloppuun ja Domi on tietenkin mukana. Saa harjoitella miten kuulokoira käyttäytyy tuollaisissa paikoissa ja viihdyttää se lapsiakin tempuillaansa. Ajattelin myös ottaa frisbeet mukaan, koska majoituspaikan lähettyviltä löytyy iso ja ihana nurmikenttä! Pitää käyttää tilaisuus hyväkseen aina kun voi. Alkuviikosta kirjoittelenkin miten Domi pärjäsi viikonloppuna ja mitä saatiin tehtyä. Domi on ennenkin ollut mukana näissä viikonlopuissa ja osaa käyttäytyä erinomaisesti pienempienkin lasten kanssa. :) Ei enää edes hirveesti pompi vaan heittäytyy suoraan selälleen.



Domppeli toivottaa jo nyt kaikille blogin lukijoille oikein hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Te ootte Domin kanssa kyllä niin aktiivisa touhuajia! Hieno juttu :) Itteäki on tuo frisbee alkanu kiinnostaan kovasti. Pitäs vissiin perehtyä juttuun oikee kunnolla ja kenties vaa lähtee kokeileen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aktiivisuudesta en tiedä, mutta kiitos. :D Frisbee on mahtava harrastus! Kannattaa kysellä jos sieltä paikkakunnalta löytyy innokkaita osallistujia ja käytte yhdessä treenailemaan. Suomen frisbeekoirien yhdistyksen fb-ryhmään on myös kaikki innokkaat tervetulleita jossa varmasti saa vinkkejä kyselemällä. https://www.facebook.com/groups/126785897335548/

      Poista
  2. Ihania noi kuvat! :)
    Haastelen--> http://sorsamonsteri.blogspot.fi/2013/11/mustaa-ja-valkoista-haastetta.html

    VastaaPoista