sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Domin aktivointipäiväkirja osa 1/2

Ideoita otetaan edelleen vastaan joulukalenterin suhteen!! Joten kommentoi jos sinulla on idea Domin joulukalenteriin jonka voisin toteuttaa.

Torstai 21.11.
Aamu; Pikapissatus takapihalla. Aamuruoka pyyhkeeseen solmittuna.

Päivä; 5km hihnalenkki. Aikaa kului noin 55 minuuttia ja ulkona oli kaatosade. Ruoan Domi sai ansaita tokoilemalla eli tehtiin liikkeestä seisomista juoksuvauhdista ja keskityin pysähtymisen napakkuuteen, sekä häiriötreeniä. Hyvin pysyi tassut paikoilleen vaikka kuinka yritin ärsyttää. Loppuruoka tuli älypelistä.

 

Ilta; 2,5km Nuuskuttelulenkki lähiympäristössä (27min). Patukkaleikki jossa Domi murisiörisi oikein kunnolla ja teki tapporavistukset.



Perjantai 22.11.
Aamu; Aamuruoka aktivointipallosta. Pikapissatus takapihalla (klo 5...)

Päivä; Tempputuokio. Reilu 40 minuutin metsä-/peltolenkki VAPAANA. Leikkimistä riepottelulelun kanssa => Vahvistettiin siinä samalla irroittamis käskyä.



 
Ilta; Tunnin frisbeetreenit hallilla.Oli taas vaihteeksi tosi mukavat treenit ja jokainen koirakko oppi jotain uutta ja pääsi lajin parissa eteenpäin! Domillakin oli ihan superhauskaa ja rallasi ympäri hallia onnessaan.


Lauantai 23.11.
Aamu; Nukuttiin... Herättiin vasta klo 12 aikoihin jonka jälkeen Domi pihalle pisulle.

Päivä; Tunnin metsälenkki vapaana ja Domi sai ansaita myöhästyneen aamuruokansa pellolta (klo 13-14).

Ilta; Domin viikonlopun herkkumättö
Resepti
2 ruokalusikallista paistettua lohta
2 ruokalusikallista raejuustoa
kourallinen nappuloita
2 fetajuustokuutiopalaa
kurkkua
plaqueoffia ja nutrolin ravintoöljyä

Ruokailun jälkeen suunnattiin tunnin lenkille (4,5km, klo 18-19) pururadalle.
Myöhemmin illalla vielä leikkimistä patukoilla ja frisbeekopittelua (harjoiteltiin mm. butterflyheittoja joista Domi saa nykyään jo 3/5 heitoista kiinni!).
Sunnuntai 24.11.
Aamu; Herättiin taas 12 aikoihin. Domi sai aamupalansa temppuilemalla tasapainotyynyllä, juoksemalla takapihalla ja tottelemalla luoksetulokäskyä sekä tehtiin kaukoja (m-i, m-s).
Oho, sehän meni maahan vaikka on lunta ;)
Päivä; Lumen innoittaman lähdettiin käymään noin 40min happihyppelylenkillä metässä jossa Domi sai taas juosta vapaana. Ja se ottikin kaiken ilon irti lumesta ja vapaana olemisesta. Juoksi tyhmä virne naamallaan ihan onnessaan.
 Ilta; Käydään tekemässä semmoinen 30-45min hihnalenkki jossain täällä lähistöllä ja tokoillaan jossa aiheena merkki, seuraaminen ja ohjatun noudon alkeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti