sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Domi leikkii kuulokoiraa

Perjantai aloitettii colliekavereiden moikkaamisella ja sieltä suunnistettiin Savonlinnan suunnalle Tanhuvaaran urheiluopistolle KLVL viikonloppuun. Saatte sekavan tarinapäivityksen viikonlopusta, kun ei millään voi kaikkea muistaa kun tapahtui vaikka mitä. Heti ensimmäisenä toki kirjauduttiin sisälle ja vietiin tavarat huoneeseen jonka jälkeen meille esiteltiin tilat ja siinä sitten oltiin pari tuntia ennen kun muut ohjaajat saapui paikalle. Heti kun perheetkin oli saapuneet niin suunnattiin lapsien kanssa palloiluhalliin leikkimään jossa Domi oli tietenkin mukana menossa. Domi sai ainakin viikonlopun aikana tottua erilaisiin alustoihin siinä samalla. Nätisti se odotti aina kentänlaidalla istuen tai maaten ja katseli rauhallisesti meidän touhuja. Loppuillan Domi kulki siellä meidän mukana ja sai rapsutuksia niin paljon kuin ikinä halusi. "Presidentin koira!" tuli kommenttina ja Domi sai keksin. Ihailijoita siis riitti. Jo tässä vaiheessa Domi alkoi olemaan ihan väsy ja nukkuikin tyytyväisenä aamuun asti.

Domi oli huomioliivi päällä työajan.

Iltatöissä klo 18-20

Lauantai aloitettiin heräämällä noin 7.30 ja käytiin Domin kanssa pienellä aamulenkillä. Aamupalan jälkeen vuorossa oli taas leikkejä ja pelejä lapsille palloiluhallissa. Domi nukkui miun hupparin sisällä kentänlaidalla ja seuraili taas meidän muiden touhuja. Välillä lapset kävi rapsuttelemassa ja taas leikit jatkui. Domi on selvästi aikuistunut tai olen jotain osannut opettaa oikein. Osaa käyttäytyä tuollaisissa tilanteissa ja tulee lasten kanssa toimeen hienosti. Sisäleikkien jälkeen ruokailun kautta ulos riehumaan. Otin Domin mukaan ja seurailtiin sivusta ja yritin vähän keskittyä hihnassa kulkemiseen ja vierellä olemiseen ulkona rauhallisesti. Välihuomautuksena, että Domi pysyi hienosti myös vapaana. Lauantaina päädyttiin myös monitoimihalliin jossa Domin sai päästää vapaaksi ja sille heiteltiin palloja. Siitä tulikin pian sielläkin julkkiskoira ja aina kun käveltiin paikan ohi kuului "Tuolla se temppukoira menee!". Domi siis viihdytti lapsia ja muita siellä olijoita tempuillaansa. Etutassuilla tasapainoilu oli kaikkien mielestä paras juttu ja se piti näyttää kaikille. Monitoimihallilla Domi sai myös leikkiä villakoiran kanssa. Loppuilta taisi mennä ihan rauhallisesti. Käytiin pienellä lenkillä jonka jälkeen Domi lähti nukkumaan kun oli ihan tööt kaikesta tekemisestä ja häiriöstä. Domin ollessa jo nukkumassa niin käytiin porukalla etsimässä geokätköä joka löytyi vähän liiankin helposta paikasta ja myö rämmitään kaikki pusikot ja ojat läpi, turhaa...

Lapset opetteli heittää frisbeetä ;)


Sunnuntaina taas "virkeenä" ylös leikkimään lasten kanssa ja Domi sai vähän leikkiä frisbeekiekkojen kanssa ulkona alkuvaiheessa kunnes Domi lähti omalle aamulenkilleensä äitin kanssa kun me jäätiin suunnistamaan jotain rasteja lasten kanssa. Päivällä Domi vietti häkissä kokouspaikassa nukkumassa ja järsimässä luuta. Lopulta käytiin katsomassa monitoimihallissa vielä liaanihypyn MM-kisat.

Tavaroiden kasaaminen ja kotia lähteminen. Koira ei paljoakaan liikahtanut noin 2 tunnin ajomatkan aikana.
Bloggeri on ruvennut pilaamaan kuvienlaadun näyttävästi.. Täytyy siis vaan ladata muuta kautta
Tämmöset viikonloput on melko rankkoja Domille, mutta siinä sitä oppii ja muistaa vaan antaa sen välillä levätä rauhassa niin kaikki hyvin, loppu hyvin. :) Oli se rankkaa itse ohjaajallekkin. Ainakin kroppa tuntee sen. Paikat ihan jumissa kun koko viikonlopun tehnyt kaikkea mahdollista. Onkohan oma kunto huono vai missä mättää? ;) Domi oli viikonlopun ajan nappularuokinnalla, kun en viitsinyt ruveta pelleilemään lihojen kanssa, mutta eipä nuo tassut näytä hirveästi reagoivan. Huomenna taas paluu arkeen.

Ps. Yritän ensi viikolla muistaa tehdä sen linkkaa blogisi julkaisun johon laitan TOP5 blogit. Kaksi lifestyle/valokuvaus/jne blogia sekä kolme koirablogia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti