sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Viikonlopun touhuja

Perjantaina käytiin tosiaan pitämässä frisbeeryhmän treenit hallilla jossa vierähti reilu tunti. Domin mielestä treenit oli niin rankat, että lauantaina sitten nukuttiin klo 15.30 asti (hups). Normaalisti Domi herättää 9-11 aikoihin ulos, mutta ei tällä kertaa joten hiukan unet venähti myöhäiseksi. Ulkona alkoi jo hämärtää kun herättiin, mutta päätettiin suunnata metsälenkille jonka aikana sain myös todeta, että siellä olevat pellot on vihdoinkin kynitty tasaiseksi. Domi pääsee siis riehumaan pellolle ja tekemään jälkeä ensi viikolla ahkerasti. Domi pääsi leikkimään myös hakukoiraa mettälenkin aikana. Siitä tulisi hieno hakukoira jos jostain vain löytyisi ryhmä ja olisi mahdollisuus päästä treeneihin. Ehkä vielä joku päivä.
Iltaruoan Domi sai leikkimällä älypelillä ja harjoiteltiin tasapainotyynyllä.  Ruoan jälkeen suunnattiin 30 minuutin kävely-hölkkälenkille.
Sain myös Mustialan kisoista lisää kuvia.
Frisbeekuvat ©Saara Sampakoski

Sunnuntaina (eli tänään) herättiin 9 aikoihin ja kympin aikoihin piti suunnata kuonot kohti tapiksen kenttää. Aamutreenit tottelevaisuuden muodossa. Oli kyllä tosi nihkeät ja jumittavat treenit. Ei oo aamutreenit meidän juttu. Ensin leikittiin Domin kanssa pallolla kunnes termiitti päätti lähteä kentän toiseen päähän jossa treenasi tokojaoksen porukkaa... Loppuajan Domi olikin sitten hihnassa ihan varmuuden vuoksi ja sitten paikalle ilmestyikin Jenni ja Rossi.  Domin kanssa otettiin paikkamakuu (hyi märkä nurmikko!), jotain ihme seuraamista, noutamista ja pallon kanssa riehumista. Lussupallo on paras pallo! <3


Tokoilujen jälkeen pidettiin pieni tempputuokio Domin perus tempuista. Jossain vaiheessa olisi tarkoitus kuvata vähän erikoisemmatkin temppuilut ja julkaista ne täällä.
Kotistudio. Pieni koira, pienet tilat. ;)

Temppuilun ja videon editoinnin jälkeen lähdettiin käymään yksillä synttäreillä jossa Domilla oli monta rapsuttajaa ja pusuteltavaa. Nyt voi tyytyväisenä käpertyä sänkyyn peiton alle nukkumaan kun iltaruokakin syöty.

Ps. lukijoita on jo huikeat 40 kappaletta. Mahtavaa! :)

6 kommenttia:

  1. Ihan huippuja nuo frisbeekuvat! :)

    VastaaPoista
  2. Olen jäänyt ihan koukkuun tähän blogiin :),kuvat saa aina hyvälle tuulelle ja Oikein Kovasti Onnea uudelle Kuulokoira-oppilaalle,mukavia oivalluksen hetkiä koulutuksen parissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos Domin tarinoita on mukava lukea ja kuvatkin hyviä! :) Domi kiittää tulevaisuuden kuulokoiratittelistään. Olen itse välillä käynytkin vakoilemassa myös Toivon touhuja ja matkaa kohti kuulokoiran tehtäviä. :)

      Poista
  3. Tulipa taas hyvä mieli. Aina sitä vaan ällistelee, miten ihanasti Domi tekee ihan kaiken! Noi sen temput on ihan parhaita!

    VastaaPoista