sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Domin aamujumppa ja sunnuntain tokoilut

Domi näyttää miten aamujumppa tehdään bostonimaiseen tyyliin
Pyöritään molempiin suuntiin ja lämmitellään lihakset
Venytetään selkää
Treenataan tasapainoilua. Tämä liike vaatii hyvää lihaskuntoa.
Lopuksi voidaan leikkiä ja tehdä kuperkeikkoja, jokainen omalla tyylillään
Aamujumpan jälkeen on hyvä pitää pieni tauko sillä aikaa kun omistaja polkee kauppaan hakemaan nameja, että hienohelman kelpaa pistää pyllynsä märkään maahan tokotreenien aikana. Ilman lahjomista siitä ei kannata edes haaveilla. Sitä mieltä ainakin Domi on.

Kun namit on haettu ja Domi on ehtinyt ottaa päivänokoset voidaan suunnata kuonot kohti takapihaa jossa todetaan, että häiriötekijöitä on hiukan liikaa treeneihin joita alunperin ajattelin (uusia asioita kuten ohjattua noutoa, ruudun treenaamista hiukan pidemmälle ja niin edelleen). Yhdessä naapurissa kiljuvia ja riehuvia lapsia, toisessa tehdään pihatöitä, kolmannesta kuuluu pauketta (Domihan ei paukkuarka ole, mutta se tietää että missä pauke siellä myös ihmisiä) ja siihen lisättynä kaikki ihanat ihmiset jotka Domi haluais käydä moikkaamassa. Ja koska en tietenkään halunnut koiran karkaavan heti ensimmäisen minuutin kuluttua naapurien luokse niin tehtiin suunnitelmiin muutos. Seuruuta, noutamista, paikkamakuu kapula suussa.
Seuraaminen oli tosi kivan näköistä. Ei edistänyt, poikittanut tai tehnyt mitään muutakaan tyhmää. Noutaminen on aina kivaa Domin mielestä ja se olisi jaksanut hakea sitä kapulaa vaikka tuntitolkulla. Sitä saa mitä tilaa. Koska Domi sitä kapulaa niin paljon rakastaa niin päätin kokeilla miten käy jos teetän sille paikkamakuun kapula suussa. Hyvinhän se onnistui ilman ongelmia ja makasi siinä rauhallisesti sen aikaa kun siivoilin Domin ulkolelulaatikkoa siistimpään kuntoon.
Vauhdilla noutamaan!
Ja täysillä herkkujen luokse
Paikkis tää suussa?!
Kyllähän se onnistuu
Loppuun vielä jasu 14,5v ja auspai Pumppis jonka ansiosta rakastan koko rotua <3

1 kommentti: