maanantai 24. kesäkuuta 2013

"Oon sun koirakaveri Ja bailaan sun kaa koko päivän Hau, hau..."


Tänään saatiin vieraita noin 400km matkanpäästä. Nimittäin Ida-Maria ja Nipsu tulivat Lappeenrantaan eräälle mökille perheensä kanssa. Treffattiin Lappeenrannan keskustassa josta päädyimme ensin satamaan aamupalalla (lihapiirakat!<3) ja sieltä suunnattiin sitten Faunatareen ostamaan Domille palkkanameja ja yksi märkäruokapurkki kun unohdin antaa aamuruoan (Domi oksentaa jos on liian kauan syömättä). Eläinkaupasta päädyttiin koirapuistoon jossa tuli vietettyä aikaa jonkin verran ja kuvia räpsittyä. Puistoon tuli myös pari muutakin koiraa, mutta kaikki tulivat hienosti toimeen. Tai noh, Domi riehui kavereiden kanssa ja Nipsu päätti katsella vain vierestä vaikka se alkuvaiheessa riehuikin Domin kanssa kahdestaan. Ihmiset höpisivät keskenään ja koirat riekkuivat sydämensä kyllyydestä.
Kun väsymys rupesi painamaan koiria niin päätettiin lähteä käymään koirarannassa jossa otukset saivat viilentyä ja taisivat ne sinne Saimaaseen pari kertaa lentää myös kiitos Idan.

Puistoilun ja uimareissun jälkeen päädyttiin meille vielä hetkeksi viettämään aikaan ja riekkumaan. Koirat muun muassa saivat agiliidellä takapihalla, syödä luita, temppuilla, olla valokuvamallina ja vähän karkailuakin.

Mahtava päivä takana ja joskus vielä otetaan uusiksi! Domi pysyi pihalla vapaana, koirat ja ihmiset tulivat toimeen, Nipsu ei oksentanut autoon ;) ja kaikkea muuta kivaa.

Kyllä, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti