tiistai 18. kesäkuuta 2013

Hau-Hau-Haukkulaakso

Käytiin Jennin ja koirien kanssa Haukkulaaksossa kuvailemassa. Siellä vierähti parisen tuntia ja nyt pieni hengähdystauko kotona ja illalla pyöräillään tapikselle tokotreeneihin. Saas nähdä mitä siitäkin tulee kun ei olla ryhmätreeneissä käyty 3 viikkoon. Domi taitaa illalla olla melko väsy kun kotia päästään.

8 kommenttia:

  1. Hei! Miten teille on se canagan sopinut?

    Anni

    VastaaPoista
  2. Mistä olet ostanut sen sinisen tasapainoalustan kun yhdessä videossa on? Olen itse ostanut prismasta sellaisen vihreän, mutta se näyttää littanammalta vai onkohan tuossa sun versiossa vaan enemmän ilmaa? Ei se ihan puolipallokaan kuitenkaan ilmeisesti ole.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Sietää ihan ok:sti. Atopian takia reagoiminen johtuu milloin mistäkin ja tuntuu olevan vuodenajastakin kiinni, mutta tuo canagan kanaversio on Domille mennyt ihan hyvin eikä aiheuta suurempia ongelmia. Domihan syö tällä hetkellä enimmikseen raakaruokaa, mutta hoitoreissuilla ja matkoilla nappuloita. :)

    annina:Olen sen mummiltani muutama vuosi sitten saanut. Ei se tosiaan puolipallokaan ole muttei se myöskään ole niitä ihan littanoita joita myydään kaupoissa. Löytyisiköhän jostain urheilukaupasta tai muusta vastaavasta? :) Toki kannattaa kokeilla miten käy jos laittaa lisää ilmaan siihen. Toivottavasti löytyisi jostain saman tyylinen.

    Kiitoksia teille kommenteista!

    VastaaPoista
  4. Onko teillä otettu ihan allergiatestit atopiaa ajatellen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole otettu, mutta oireet ovat sellaiset, että itse päättelin ja ne testitulokset eivät muutenkaan taida olla kovin luotettavia varsinkaan nuorella koiralla. Jos tuo joskus pahenee niin testit otetaan tai jos on tarvetta jalostusta ajatellen. Veljellä on atopiaa ja allergioita ja sitä löytyy muualtakin lähisuvusta erittäin paljon.

      Poista
    2. Oli iho-ongelmien syynä loppujenlopuksi mikä tahansa niin kunhan pysyy kurissa, vaikka oikealla ruokavaliolla niin kelpaa meille ja kunhan ei koiraa häiritse. :)

      Poista
  5. Onko kuvien koirat lagottoja vai espanjanvesikoiria?:)

    VastaaPoista