lauantai 15. kesäkuuta 2013

Kuvia, tokoilua ja vähän muutakin

Uuden kameran testailua ja Domi sai juosta kentällä pallon perässä aina uudelleen ja uudelleen. Mikäs sen kivempaa bostonin mielestä. Välillä kun sai herkkupalojakin.
Käytiin kentällä kuvailemassa ja harjoittelin liikekuvan ottamista. Melkein onnistuu. Aina ei tarkennus halua osua koiraan, mutta eiköhän se siitä kuin jaksaa vain harjoitella. Sillä aikaa kun kokosin kameran kasaan niin Domi suoritti noin 3 minuutin paikkamakuun täydellisesti. Etäisyyttä tosin oli vain ehkä noin 2 metriä. Palkkana oli palloleikki. Kuvailun jälkeen Domi teki avon kaukot (i-m-i) etupalkalla. Ei liikkunut tassut tällä kertaan mihinkään suuntaan, jes! Loppuajan Domi sai juosta kepin perässä kun itse harjoittelin seuraamisen kävelyä. Käännöksiä, pysähdykset, linjalla pysyminen ja kävely-/juoksuosuutta. Maanantaina alkaa meidän treenisuunnitelma joten Domi sai uuden treenivihkon johon kirjata asiat ylös niin koiran kuin omistajankin käyttäytymisestä treeneissä.

Asiasta kukkaruukkuun. Pitäisikö jossain vaiheessa järkätä jonkunlaista arvontaa? Jos kyllä, niin sovitaan, että heti kun blogilla on vähintään noin 20 lukijaa niin arvonta järjestetään! Arvontapaketti tulee sisältämään koiramaisia juttuja tietenkin, koska kyseessähän on koirablogi. Todennäköisesti jotain herkkuja ja lelu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti