keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Kuulokoirailua ja infopläjäys

 Se päivä koitti. Iltapäivällä saatiin vieraita kuulo- ja tukikoira yhdistyksestä. Domi sekosi onnesta ja pitelin sitä pannasta kiinni ensimmäiset minuutit kunnes vieraat pääsivät sohvalle istumaan. Domi ryntäsi tottakai jokaisen luo (3 henkilöä) pussaamaan ja kerjäämään silityksiä, mutta hetkessä Domi makasikin jo vieressäni, rauhallisesti ja odotti, että tulisiko sitä ruokaa nyt vai ei. Se ei häiriintynyt vieraista. Wau. Se kävi nukkumaan matolle. Loppujen lopuksi lähti omaan petiinsä nukkumaan. Domi nukkui jopa sen aikaan kun kahviteltiin eikä edes haaveillut tulevansa keittiöön. Domppeli yllätti täysin. Kahvittelun jälkeen päätettiin lähteä Lappeenrannan keskustan suuntaa näyttämään miten Domi reagoi ympäristöön ja tulee toimeen sellaisessa paikassa. Taas sain yllättyä. Hihna ei kiristynyt koko ajan, Domi otti kontaktia, ei haikaillut ohikulkijoiden perään, ei välittänyt edes Miian (kuulokoirayhdistyksen kouluttaja) koirasta. Käveltiin jopa ostoskeskuksen läpi eikä Domi välittänyt liukkaasta lattiasta tai uudesta tilanteesta. Hetkeksi jopa tiputin tarkoituksella hihnan maahan eikä se koiruus mihinkään hävinnyt. Siinä se tapitti silmiin ja odotti ruokaansa.

Tuosta pääsemme siihen, että helmikuussa olisi tod.näköisesti ensimmäinen koulutusviikonloppu. Itse olen tuolloin varmaan sairaslomalla, mutta sehän on vain parasta aikaa Domin kouluttamiselle, kun ei silläkään kuulemma ole väliä pystynkö puhumaan vai en. Domi kun jo kaikenlaista osaa ja on nopea oppimaan niin ei välttämättä mene montaa vuotta kun päästään testeihin.
Odotan innolla ensimmäistä koulutusviikonloppua, sopimuksen tekoa ja sitä, että Domi saa treeniliivinsä päälle. Kyllä sitten kelpaa. Ei tällaista mahdollisuutta jokaisella ole.

Terveisin
Tuleva kuulokoiraoppilas aka Domi






 _______________________________________________________________________________
Nyt kun on tullut lisää lukijoita joukkoomme seuraamaan mitä domppeli riiviö puuhailee niin tehdään pieni kyselymuotoinen päivitys johon haluaisin teiltä lukijoilta vastauksia. :) Laittakaahan siis viestiä tuonne alas kommenttiboksiin tai lähetä yksityisviestiä osoitteeseen domi.bostoniblog(at)gmail.com tai laita kommenttia Domin facebook -ryhmään.

Löytyykö tällekkin vuodelle innokkaita joulukalenterin seuraajia? Kyllä, joulukalenteri. Täytyy aloittaa ajoissa asian selvittäminen, koska sen tekeminen vaatii aikaa. Edellinen joulukalenteri löytyy tästä linkistä; Domin joulukalenteri 2012.

Toinen asia. Pidänkö jonkunlaisen kysymys&vastaus -päivityksen erikseen johon voisi kommentilla heittää joitain kysymyksiä mitä haluaa tietää Domista tai minusta? Vai olisikojotain muita ideoita mitä haluaisitte tulevaisuudessa nähdä/tietää?

Asiaan kolmanteen. Se "linkkaa blogisi" päivitys on vielä tulossa tämän syksyn aikana jos joku on jo aatellut missä se päivitys viipyy. Ymmärrätte varmaan ettei ole kovin helppoa ja nopeaa valita n. 88 blogista TOP 5. :)

Messari
Domi esiintyy 1.hallissa
Lauantaina 14.12. KLO 13.30-14.00
Sunnuntaina 15.12. KLO 13.00-13.30
Ennen esiintymistä hengaillaan varmaan 6.hallin alueella ja käydään bostonikehänlaidalla moikkaamassa muita. Saa tulla nykäisemään hihasta jos tunnistaa! Domia saa rapsutella luvan kanssa. :)

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Mä täällä häselsin, sori :P

    Sun ja Domin tulevat seikkailut kuulokoirakoulutuksessa kiinnostaa ainakin hirveesti meikäläistä, sattuneesta syystä ;)

    Klikkasin tuota joulukalenterilinkkiä. Tutkailin sitä ja selvisi, että se on maksullinen. Joulukalenteri-idea on kiva, mutta en halua, että joudut maksamaan siitä! Löytyisköhän jotain ilmaista versiota? Luulin äsken löytäneeni yhden suomenkielisen, mutta ei se vissiin ollutkaan kuin yhteisöille :/ Vai onko sulla jo tiedossa jokin muu?

    Mun mielestä Domin joulukalenteri vois olla myös postauksina: esim. otsikolla "1. luukku" tai "24. yötä jouluun" tms. ja tunnisteena joulukalenteri. Ajatus on kuitenkin tärkein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jekun ja Domin pitää joskus tavata niin voivat treenailla yhdessä miten ihmisiä kohdataan NÄTISTI ja ollaan rauhallisia = haaste meille. :D

      En tarkoittanutkaan että samalla tavalla tekisin kalenterin. ;) Juuri maksun takia. Tuota blogikalenteria täytyy miettiä eikä olisi yhtään hullumpi idea! Täytyy ruveta suunnittelemaan asiaa.


      Poista
    2. No siinä ois kyllä melkoinen haaste.. Vois olla pientä innokkuutta ilmassa :D

      Mut toivottavasti törmätään vielä joskus vaikka jossain kuulokoirajutuissa :)

      Poista