lauantai 26. lokakuuta 2013

Mitä ollaan saatu aikaiseksi?

Noh ei yhtään mitään järkevää. Okei, ollaan yritetty harjoitella messarin kiekkotemppuja ja vähän hallintaa. Siitä tulee vielä hieno esitys kunhan saadaan kasattua liikkeet. Musiikki on myös keksitty. Ei pääse historia toistamaan itseäänsä sen suhteen, että musiikki päätetään ennen esitystä ja temput paikanpäällä.
Sen fiilistelyksi kisavideot:
Oon saanut myös pari muutakin videota tehtyä:
 Domin pantakokoelma
Että semmoista.
Tänää oli tarkoitus kuvata Domin "myday", mutta ulkona on ihan surkea keli niin ei tehnyt mieli ruveta kuvailemaan yhtään mitään. Joku toinen kerta uusi yritys asian suhteen.

Huomenna jos sitä vaikka saisi aikaiseksi lähteä käymään tapiksella tokoilemassa erittäin pitkästä aikaa kunnolla ja siitä toki pitää sitten blogiin raportoida miten kävi, kun ei meidän tokokuulumisia ole vähään aikaan nähty. Mettälenkilläkin voitaisiin käydä kameran kera jos ei vettä sataisi.

Ensi viikolla olisi tarkoitus jatkaa kuulokoiratreenejä. Puhelimen ilmoittaminen on edelleen vielä vähän kesken. Domi osaa tulla ilmoittamaan, mutta ei viedä äänilähteen luokse kunnolla jota pitäisi nyt harjoitella. Sitten pitäisikin aloittaa häiriötreenit ja niin edelleen. Jonkun täytyisi siis soittaa minulle arvaamattomasti niin etten itse osaa ennakoida asiaa, koska nyttehän Domi reagoi minuun, koska tiedän puhelimen soivan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti