torstai 26. syyskuuta 2013

Domppelin arkielämää

Ylituomarina Harri Laisi AVO, VOI, EVL.
Tuomarina Tommi Varis ALO

Arvioidut luokkien alkamisajat ovat

AVO klo 10 (12 koirakkoa) halli
EVL klo 12 (7 koirakkoa) halli
VOI klo 14 (4 koirakkoa) halli 
ALO klo 12.30 (14 koirakkoa) ulkokenttä.

Ei tartte herätä niin ajoissa. Mennään koepaikalle varmaan 11 aikoihin niin kerkee siinä käyttää Domin pienellä lenkillä ja tottuu ympäristöön ja hälinään. Ihan hyvä näin päin niin ei tartte kylmyydessä odotella monta tuntia kokeen loppumista, että saa kisakirjan takaisin jne.

Että sellaista. Niin se koe vain lähestyy. Kauhulla odotan onko Foxi samassa paikkisryhmässä, mutta ehkä tuo rakas mustavalkoinen ruttuturpa pitää ittensä kasassa juustonaksujen voimalla? Kyllä sieltä ollaan edelleen menossa hakemaan alo1 vaikkei se itku tule alo2  tai huonommastakaan tuloksesta kunhan ei tapahdu mitään hirveää. Eilen poljettiin taas LAUn pihalle. Tälläkin kertaa siellä oli joku agiryhmä alkamassa eli autoja tuli sekä meni jonkun verran, kauhea myrskytuuli (parkkipaikka niin avoin paikka) ja bostoni joka tärisee. Päätin silti luottaa tuohon ja otin hihnan irti pannasta.... En tiedä tärisikö innokkuudesta (autot --> ihanat ihmiset) vai kenties kylmyydestä. Sama se, koska Domi PYSYI, se otti kontaktia eikä edes vapautuksen jälkeen lähtenyt huitelee vaan jäi odottamaan herkkuja sekä leikkimistä!!! Palkkioksi kanafilepaloja sekä takki päälle lämmittämään.

Mitäs muuta meille kuuluu? Arkielämää niin kuin aina. Yllätys. Tää viikko ollaan otettu melko rauhallisesti eikä olla mitään treenailtu. Pientä temppuilua, lenkkeilyä ja Domi on saanut olla vapaana päivittäin aina jonkun aikaa. Ulkona on ilmiselvästi syksy ja kauheen kylmä tuuli jonka takia Domi on saanut iltalenkeille jo hurtan fleecepusakan päälle kun se tosiaan tiputti kesällä karvansa ja on nyt, noh aikuinen bostoni jolla ohut karva eli palelee jo pidemmän lenkin aikana. Lyhyillä pissatuslenkeillä saa pärjätä nakuna tai sademanttelilla. Löhöilyä ja rentoilua ennen koetta. Mitäs sen parempaa niin ollaan lauantaina täydessä energiassa näyttämässä isoille hauvoille mistä bostonit on tehty, jos näytetään.
Ensilumi tuli ja meni. Kuva otettu 25.9.2013

Kiusasin vähän Domia


Tähän loppuun vielä temppuilu-hömppäily video. Domi sai ansaita iltaruokansa sillä, että esiintyi kameralle.

1 kommentti:

  1. http://vuonna2014.blogspot.fi/2013/09/haaste.html <--- sulle ois haaste :)

    VastaaPoista