lauantai 7. syyskuuta 2013

Domi testaa; MUSH B.A.R.F. Vaisto® Kalkkuna-kana-poro-ateria

Domi testaa meille miltä maistuu MUSHin uusi Vaisto® Kalkkuna-kana-poro-ateria. Arvosteluun joutuu pussin ulkonäkö, ruoan ulkonäkö/koostumus, haju ja maku. Arvoasteikko 1 - 5 josa 5 on korkein minkä voi antaa eli tuote voi saada yhteensä 20p.

Tietoa kyseisestä tuotteesta.
MUSH B.A.R.F. Vaisto® Kalkkuna-kana-poro-ateria ALL BREEDS FORMULA on täysrehu koiran BARF-ruokintaan.
Raaka-aineet:  Suomalainen kalkkuna 40 % (liha, luu, rusto), suomalainen broileri 35 % (liha, luu, kivipiira, nahka, sydän, rusto, maksa), lappilainen poro 20 % (luu, liha, keuhko, rusto, maksa), kasvis 5 % (pinaatti, parsakaali, lehtisalaatti, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy), kananmuna < 1 %.



Testiosioon:
Pussin ulkonäkö: 5. Värikäs, yksinkertainen ja näkee mitä pussin sisältä löytyy.
Tuotteen ulkonäkö: 5. Todella helppoa laittaa koiralle kuppiin sulamaan se määrä mitä tarvitsee ja loput pakkaseen takaisin. Voi antaa hiukan sulaneena kokonaisina tai sitten on helppo vähän pienentää ilman turhaa sotkua.
Haju: Pitäiskö sanoa hajuttomuus. Ei haise pahalle edes sulaneena. 5.
Maku: Maistuvuus myös täysi 5. Domi ei epäröinyt yhtään ja meinasi revetä liitoksistaan kun huomasi miten ihanaa herkkua sinne kuppiin tippuu. Aikaakin kului vain 45,4 sekuntia. Kuppi piti myös nuolla/pestä huolella puhtaaksi muruista.

Yht. huikeat 20pistettä! Domi siis suosittelee tuotetta jokaiselle pienelle-keskikokoiselle koiruudelle jonka omistaja haluaa päästä välillä helpolla ettei tartte ruveta sahailemaan lihapötköjä.




























1 kommentti:

  1. Ihana kun oot oikeen ajastanu tän testin. :D Meikäläisen murkkuikänen ei kyllä söisi mitään tossa ajassa. Nirso neiti.

    VastaaPoista