tiistai 24. kesäkuuta 2014

Juhannustunnelmia

 Kaikki tämän postauksen kuvat ja paljon lisää löydätte osoitteesta
http://domibostoni.kuvat.fi/kuvat/Oma+koira/Domino/2014/Kes%C3%A4kuu/


Täällä taas ollaan blogin äärellä. Wuhuu!!
Mites lukijoiden juhannus sujui?
Me vietettiin juhannus mökillä jossa Domi sai kirmailla lähes koko ajan vapaana, vaikka oltiinkin rajavyöhykkeellä (hehe vaan jos koira ois päättänyt karata sinne metsään venäjän puolelle...). Mitä kaikkea Domi siellä sitten puuhaili?
Juoksi tietenkin ees taas ihan vaan juoksemisen ilosta rinnettä ylös ja alas hirveetä kyytiä. Muutaman kerran vetäs kuperkeikkaa, mutta eihän bostoni siitä lannistu vaan matka jatkuu täysiä niin kuin aina ennenkin. Teräskoira. Välillä heiteltiin frisbeekiekkoja, temppuiltiin, tokoiltiin ruudun muodossa. Domin mielestä sammakoiden saalistaminen oli kova juttu. Se ei vaan uskaltanut niihin koskea ja parempi niin. ;) Ekana syöksyi perään ja sitten juoksi karkuun ja rupesi haukkumaan sammakolle. Urhea pieni nössykkä.
Domi läträsi vedessä todella paljon, koska pitäähän ne kepit ja kävyt pelastaa hukkumisvaaralta. Domin elämäntehtävä nykyään on olla hengenpelastaja. Lauantaina Domi pääsi elämänsä ensimmäiselle veneretkelle joka aluksi hiukan jännitti, mutta loppuvaiheessa meinasi jo pompata yli laidan uimaan ja vahti, että saadaanko kaloja napattua.
Juoksunaru oli reissussa mukana, mutta se taisi enemmänkin olla koristeena kuin koira siinä kiinni. Hyvin siis pysyi vapaana koko rankan reissun ajan eikä karannut siitä "omalta reviiriltä" yhtään mihinkään.
Domi sai samalla myös lomailua äänistä, kun puhelin äänettömällä ja muita äänilähteitä ei edes mukana ollut (palohälytin, herätyskello...).
Kamera oli kourassa melkein koko ajan ja kuvailinkin tuota koiraa PALJON ja olen käynyt noita kuvia läpi muutaman tunnin, mutta uusi putkilo kamerassa joten pitäähän sitä käyttää ja samalla oppii uutta. ;)

Maanantaina 23.6.2014 bossukolmikko (Domi, Bertta & Manu) täytti 3-vuotta!! Domi sai nauttia synttäripäivästä riehuen edelleen ulkona vapaana lelujen kanssa ja nautiskellen synttärikakkua jossa oli märkäruokaa, raejuustoa, kinkkua ja herkkutikku.
Suuret onnittelut bossukoille!
Viime päivinä kun tullut heiteltyä paljon kiekkoja joten seuraavina päivinä voitaisiin ruveta keskittymään tokoilunkin pariin ja opiskella ylempien luokkien liikkeitä kuntoon. Hitaasti, mutta varmasti kohti valitoitumista vai mitenkä se meni. ;) Joten jospa saataisiin tokotarinaakin tänne. Olisi kiva myös kuvailla temppuilua pitkästä aikaa, kun tuntuu, että Domi on hoksannut monet temput tämän tauon aikana, mutta palaillaan niiden pariin jossain vaiheessa myös täällä blogissa.
Yritän saada lähiaikoina väsättyä sen jutun Domin ääniharjoittelusta. Facebookin fanisivuilta löytyykin tänä päivänä kuvattu video siitä miten Domi ilmoittaa kännykän jo täysin varmasti.

1 kommentti: