maanantai 28. huhtikuuta 2014

900km

Kaikki reissussa otetut kuvat löytyy osoitteesta http://domibostoni.kuvat.fi/kuvat/Villa+Elba/

Lappeenranta-Kokkola-Lappeenranta. Noin 455km suuntaansa.
Semmonen reissu heitettiin viikonloppuna. Perjantaina lähdettiin aamusta kohti Kokkolaa ja perillä oltiin parin pysähdyksen päästä. Matkan aikana käytiin mm. Vaajakosken ABCilla johon Domi pääsi mukaan seikkailemaan liivit päällä. Matkan määränpäänä meillä oli Kokkola, Villa Elba johon lähdettiin Domin kanssa töihin ja toimittiin lastenohjaajina. Tai no Domi toimi maskottina ja viihdytti lapsia.
Domi meni hienosti siellä lapsien joukossa. Tässä vaiheessa sitä itse iloitsee kaikkia rakastavasta koirasta jonka mielestä kaikki huomio on vain ihanaa ja antaa väännellä itseään mihin asentoon tahansa ja lipaisee vaan naamasta onnessaan. Ei häiriintynyt huutamisesta, kiljumisesta, juoksemisesta ja paukkeesta. Työpäivät meni nätisti ja ruokailujen ajan oli mukana hihna köytettynä pöytään kiinni.
Iltaisin käytiin pienellä lenkillä kahdestaan ja hömppäiltiin omia juttuja rauhassa ilman hälinää. Domi pääsi myös kävelemään pitkospuita pitkin ja kiipeämään lintutorniin kun käytiin sunnuntaina luontoretkellä koko porukalla. Kamera oli kourassa pari kertaa ja kuvia kertyikin semmoiset 230 kappaletta.
Lauantaina pidettiin frisbeenäytös treenin kannalta joka meni todella hienosti kaikesta häiriöstä huolimatta. :) Lapset pääsi myös taluttamaan Domia ja heittämään keppiä. Kunnon terapiatyökoira.
Tuleva viikko menee pillitreenin parissa ja muuta mukavaa touhuilua. Tämän viikon sunnuntaina suunnataan Helsinkiin ja Domi jää sinne noin viikoksi ainakin hoitoon.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti