lauantai 4. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Vihdoinkin vähän yleisempää höpinää Domin touhuista pienen postaustauon ja tokoilun jälkeen.
Domi on saanut viettää takapihalla välillä pihakoiraelämää, syönyt vuoden ensimmäiset jäätelöt, liikkunut PALJON lenkkeillen ja pyöräillen. Eilen käytiin 7km pyörälenkillä. Allergioiden suhteen tassut ihan ok, kun kosteus hävisi. Silmät meinaa vähän vuotaa normaalia enemmän, mutta se varmaan johtuu tuosta katupölystä. Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä ostelemassa lisää lihoja ja luita niin pääsee Domi barffailemaan kunnolla.
http://jasd.kuvat.fi/kuvat/2013/PicMonkey%20Collage.jpg?img=small
Domi on käynyt myös ajamassa tämän vuoden ensimmäiset jäljet. Viime vuoteen verratessa meni todella hienosti jo kaikki käännökset. Pitäisi joku kerta perehtyä peko-puolen jälkeen ja muuhunkin harrastustoimintaa paremmin.
Ensimmäisen jäljen kohdalla Domi teki äkkilähdön ja nahat lähti käsistä, kun en ollut ehtinyt ottaa vielä kunnon otetta liinasta. Koiralle pysähdys, u-käännäs takaisin lähtöpaikkaan ja uusi yritys. Se onnistuikin sitten jo kunnolla. Ensimmäinen oli melko suora. Ehkä noin 40 askeleen verran ja näytin mistä kohdalta se lähti. Seuraava oli jo sitten reilusti pidempi ja käännöksiä enemmän. Enkä näyttänyt lähtöpaikkaa vaan katsoin miten käy jos annan Domin itse hoksata idean. Hienostihan se meni!
http://jasd.kuvat.fi/kuvat/2013/935466_554746647879406_1979905064_n.jpg?img=small
Domi myös jatkaa temppuvideoprojektia viime kesältä ja on ahkerasti harjoitellut tasapainoilua aitojen ja puiden avulla. Kyllä se siitä kehittyy ja kohta siitä saadaan ammattilaisparkouraaja temppuineen kaikkineen. ;) Jos kesäksi saisi uuden kameran niin kuvaaminen jatkukoon sen osalta. Se on kehittynyt myös skeittaamisen osalta ja vähän kaiken muunkin. Kuulemma vähän rauhoittunutkin ja aikuistunut? Ken tietää. Taitaahan se vähän olla aikuistunut, mutta arkitottelevaisuudessa on edelleen suuri työ edessä. Domihan meinasi eräs päivä tehdä itsemurhan juoksemalla autotielle. Luoksetulotreenit siis jatkukoon ja koira pysyy liinassa. Ja aina pitää löytää positiivistakin niin hihnakäytös paranee koko ajan. Pieniä askeleita kerrallaan, mutta muutoksen huomaa silti.

Vielä muutama päivä koulussa ja sitten se alkaa, LOMALOMALOMA!!!! Meidän blogissa ei taida muuta olla kuin aina vain lomahehkutuksia. Ei kai sentää. Kesälomalla onkin tiedossa lisää urheilua Domille, että omistajalle. Josta tulikin mieleen, että Domi hyppäsi viime viikonloppuna Saimaaseen uimaan jossa oli silloin vielä jäälauttoja.... On se hullu.
Nyt toukokuussa olisi tiedossa varmaan pari mätsäriä ja kesäkuussa suunnataan sinne Kiteelle kiekkoilemaan viikonlopuksi. Ensi viikon tiistaina alkaa tapiksella taas tokon ryhmätreenit, jee!

Laitetaampa tähän loppuun vielä kysymys jos kukaan jaksoi tänne asti lukea. Eli siis olisiko jollain mielenkiintoa lukea Domin touhuja myös esim. facebookissa? Kommentoikaa jos halukkuutta on (MYÖS ANONYYMIT VOIVAT KOMMENTOIDA). Jossain vaiheessa voisi myös blogiin järkätä jotain arvontaa, kun lukijamäärä taas kasvanut kivasti! :) Domi omistajineen kiittää ja kuittaa tältä erää. Näkyillään.

Käykäähän kurkkaamassa chihu-russelielämää täältä: http://lemmikinomistajanpaivakirja.blogspot.fi/ ;)
Ja toisen bostoniriiviön touhuja: http://lifewithboston.blogspot.fi/

1 kommentti: