sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Bossumoottori ralliradalla

Ja hyvin pärisi moottori. ;) Aiheena siis Knowhaun rallytokon koulutuspäivä. Saatiin viettää päivä aurinkoisessa säässä. Odotteluajan Domi makoili pari ensimmäistä tuntia varjossa häkissään ja loppuajan otettiin yhdessä aurinkoa. Omistaja istui auringossa n. 4h kun muut hakeutui varjoon. Muut koiratkin väsähti loppua kohden, mutta Domin into pysyi tasaisena eikä lämpö tuntunut missään kun joi kunnolla vettä ja fitdogia. Noin viis kertaa Domi pulahti lampeen uimaan ja viilentymään joten sekin auttoi jaksamaan. Riehuttiin myös lelujen kanssa kaukalossa.
Rallytokoajalla käytiin ensin alokasluokan rata läpi ja ihan hyvinhän se meni. Lähdössä taas vähän kujalla, mutta puolivälissä tsemppasi ja teki hienoa työtä. Täytyy siis ruveta virittelemään ennen suoritusta (toko) vähän, että olisi hereillä jo kun suoritus alkaa eikä tsemppaa vasta puolivälissä kuten on viime tokokokeissakin käynyt. Toisella rallyvuorolla (Domi oli vapaana!!) käytiin vaan läpi ylemmän luokkien erilaisia käännöksiä ja oik.puolimmaista seuruuta. Erilaisia käännöstreenejä varmaan toteutellaan välillä tokotreeneissäkin niin saa vähän vaihtelua ja Domi joutuu keskittymään enemmän jos haluaa pysyä mukana. Olisihan tuo kuulemma rallytokokisavalmis ja kouluttajakin (Hanne Eestilä) oli sitä mieltä, että kannattaisi varmaan edes kerran käydä tekemässä yksi rallytokon kisasuorituskin nyt jotta saa katkaistua sen hepulikierteen ja saisi tehtyä yhden kokonaisen suorituksen alusta loppuun kokeenomaisessa tilanteessa. En sitten tiedä keskittyisikö kesän tuohon ja kävisi kisaamassa ja miettisi tokokisoja sitten syksyllä taas. Katsellaan ja ihmetellään.
Meinasin listailla kesäsuunnitelmiakin, mutta en taida sittenkään listailla mitään tarkempaa. Eletään ja katsotaan mitä päivät tuo tullessaan meille. :) Muu ei ole varmaa kuin Domin taidontarkistustesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti